Weekendje weg Zuid-Holland

Gaat u er even tussenuit met uw partner? Genieten met uw gezin? Een weekendje weg in Zuid-Holland heeft veel mogelijkheden om lekker te ontspannen! Van de grote stad tot de prachtige natuur aan de kust, Zuid-Holland is een veelzijdige bestemming. Alle factoren voor een heerlijk weekendje weg vindt u bij Beach Hotel Cape Helius!

Activiteiten en dagjes uit in Zuid-Holland

Zuid-Holland is een provincie met vele mogelijkheden. Beach Hotel Cape Helius is de perfecte uitvalsbasis voor diverse dagjes uit. Vanuit Hellevoetsluis zijn de steden en stranden binnen handbereik. De grote steden lenen zich perfect om te winkelen, musea en andere bekende bezienswaardigheden te bezoeken. Gaat u naar Rotterdam, dan mag een bezoek aan de Markthal niet ontbreken! Vanaf de Euromast kijkt u over de stad en havens uit en ziet u zelfs de vliegtuigen van Rotterdam The Hague Airport langs komen! Ook aan de kustlijn kunt u genieten van een heerlijk weekendje Zuid-Holland. De prachtige stranden met gezellige strandtenten zijn klaar voor uw bezoek! In de kustgebieden kunt u bovendien heerlijk wandelen in het prachtige duingebied.

Weekend weg Zuid-Holland: Verblijf in Hellevoetsluis

Ook als watersporter is een weekendje weg in Zuid-Holland een heel geschikte bestemming. Hellevoetsluis heeft maar liefst zes havens met in totaal zo’n 2000 ligplaatsen. De stad heeft zelf een klein strand, maar er zijn meerdere gezellige badplaatsen in de directe omgeving. Wilt u in maritieme stijl verblijven in Hellevoetsluis? Dan kunt u terecht bij Beach Hotel Cape Helius. Het hotel met 53 kamers heeft een maritieme inrichting en is aan de jachthaven en het Haringvliet gelegen.