Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Omgeving

De omgeving van Beachhotel Cape Helius is prachtig en zeker het ontdekken waard. Het hotel heeft een unieke ligging: omringd door natuur, grenzend aan het Haringvliet en dichtbij het historische centrum van Hellevoetsluis. Hier komt u gegarandeerd tot rust! Maak een lange wandeling over het strand en kom daarna ontspannen een hapje eten of drinken in ons sfeervolle restaurant met uitzicht op het water. De nabijgelegen stranden van Hellevoetsluis hebben een Blauwe Vlag, een Europees keurmerk voor schone en veilige jachthavens en stranden. Dankzij de centrale ligging van het hotel is het gemakkelijk om de provincie Zuid-Holland te verkennen. De regio wordt gekenmerkt door brede zandstranden en duinen, mooie bossen en er zijn volop watersportmogelijkheden. De omgeving van het hotel is een ideaal gebied om te wandelen en fietsen. Sinds 2009 ligt er een klein natuurgebied in Hellevoetsluis waar de natuur zich steeds verder ontwikkelt.

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.