Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Aankomst en vertrek

ALGEMEEN

Parkeren

Je kunt je auto parkeren bij je vakantieverblijf. Het is alleen toegestaan om te parkeren in de daarvoor bestemde vakken.

Openstaande posten

Heb je een openstaande post, dan dien je dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien je het openstaande saldo al aan ons heeft overgemaakt of dit direct gaat doen, dan moet je bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs moet je de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Bezoekers

Vrienden en familie zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf bij de parkreceptie te melden. Dagbezoekers kunnen hun vervoermiddel buiten het terrein parkeren.

Aankomst

De hotelkamers zijn vanaf 14.00 uur beschikbaar. Aanreizen is dagelijks mogelijk van 8.00 tot 21.00 uur. Indien je niet binnen de bovengenoemde openingstijden kunt aanreizen, verzoeken wij je vriendelijk om contact op te nemen met de receptie via telefoonnummer 0031 (0)181 330 160.

Toegang park/vakantieverblijf

Bij aankomst kun je automatisch inchecken met de thuisgestuurde Keycard. Gebruik de Keycard om de slagboom te openen. Als de slagboom opent, ben je automatisch ingecheckt op het park en kun je doorrijden naar je vakantieverblijf. Hier kun je de Keycard gebruiken als sleutel van je verblijf.

De Keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor:

  • Toegang tot je vakantieverblijf;
  • Toegang tot het park;
  • Toegang tot zwemparadijs De Roompot in Kamperland;
  • Legitimatie op het park.

De Keycard is geen creditcard en is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal verzoeken wij je onmiddellijk onze parkreceptie op de hoogte te stellen. Bewaar de Keycard niet in de zon, op het dashboard van je auto of in nabijheid van luidsprekers, magneten of mobiele telefoons.

Het komt regelmatig voor dat gasten hun Keycard verliezen of in het vakantieverblijf laten liggen. Breng in dat geval zo snel mogelijk de parkreceptie op de hoogte.

Huurders van een appartement kunnen zich melden op de receptie bij de hoofdingang. Op vertoon van je bevestiging ontvang je de sleutel van je appartement.

Wifi

WiFi is gratis en inlogcode kunt vinden bij de receptie.

Toegang subtropisch zwemparadijs

Op 52 minuten rijden (59,1 km) ligt ons park Roompot Beach Resort. Alle gasten hebben gratis toegang tot subtropisch zwemparadijs De Roompot in Kamperland. Wanneer je in het bezit bent van een Keycard kun je hiermee tijdens openingsuren je toegangskaarten verkrijgen. Wanneer je niet in het bezit bent van een Keycard kun je je toegangskaarten ophalen bij de receptie. De toegangskaarten zijn geldig tijdens je vakantie en worden slechts éénmaal verstrekt. Kinderen t/m 4 jaar ontvangen geen kaart. Je toegangskaarten zijn 4 uur na entree weer geldig.

Vertrek

Verblijf je in een hotelkamer, dan dien je deze om uiterlijk 11.00 uur te verlaten. De Keycards hoeven niet ingeleverd te worden.