Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Het vakantiepark

Beachhotel Cape Helius is onderdeel van het Vakantiepark Cape Helius. Het vakantiepark van Cape Helius beschikt over verschillende type villa’s, welke geschakeld of vrijstaand zijn. De appartementen bevinden zich in het hotel. De villa’s hebben allemaal verschillende kleuren welke u een Caribische indruk kunnen geven. De accommodaties zijn beschikbaar voor gezelschappen van 4 tot 14 personen en de meeste villa’s hebben dan ook een keuken met moderne inbouwapparatuur zoals een vaatwasser en combimagnetron. In een aantal villa’s is er ook vloerverwarming aanwezig. Verder kunt over het hele vakantiepark gebruik maken van gratis WiFi.

Naar de website van het vakantiepark

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.