Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews hieronder hebben betrekking op zowel Vakantiepark Cape Helius als ook op Beachhotel Cape Helius.

Cape Helius scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 2.748 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt

Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Het was precies wat we in deze tijd nodig hadden. Comfort en rust. Hier krijgt een mens weer energie en word je blij van. Echt genoten.

Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt

Ik had een weekje weg nodig met alle hectiek van de pandemie en persoonlijke omstandigheden. Bij Cape Helius heb ik mijn rust kunnen vinden. Het is lekker stil, maar er bruist wel leven en sfeer. Elke dag in de middag even naar de kust voor wat ontspanning. Heerlijk.

Naam: Anoniem
Datum: 13 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen

Een dikke 10
Alles heel goed geregeld en een goede prijs/kwaliteitverhouding
Vooral heel goed aangepast in deze moeilijke tijd. CHAPEAU

Naam: Anoniem
Datum: 13 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Heerlijk genoten met het gezin in deze lockdown. Mooi verblijf met uitzicht over de haven maakt het leven een stuk fijner en gezelliger in deze tijd waarin we met ze allen aan tafel zitten achter een laptop

Naam: Anoniem
Datum: 13 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Lekker rustig mooie omgeving top

Naam: Karima
Datum: 11 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Mooi uitzicht op het water en mooi en rustig park

Naam: Anoniem
Datum: 11 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt

Naam: Amber Kranenburg
Datum: 09 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Zoals eerder genoemd. Overigens werd er ook gezegd dat we maar een creatieve oplossing moesten bedenken voor het niet hebben van een dweil.

Naam: Anoniem
Datum: 04 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Heerlijke vakantie gehad en lekker kunnen relaxen in een tijd dat bijna niets meer kan!!! Lekker even weg in een andere omgeving

Naam: Anoniem
Datum: 04 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

heel prettig verblijf, alleen jammer dat de slagboom niet adequaat reageert op pinpasje en dat er bij de entree van het park niet erg rekening is gehouden met voetgangers (geen stoepen bijvoorbeeld)

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.