Reviews

De reviews hieronder hebben betrekking op zowel Vakantiepark Cape Helius als ook op Beachhotel Cape Helius.

Cape Helius scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 2.625 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt

Anoniem24 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Eetgelegenheden

Zeer tevreden, wel een opmerking; voor oudere of minder valide klanten, zou een inloopdouche wel meer bieden dan een bad.

Anoniem24 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Eetgelegenheden

Wij sliepen in de 4-persoons kamer/suite met zeezicht. Het uitzicht was prachtig en de kamer lekker ruim. De badkamer was ook prima en altijd lekker dikke en schone handdoeken. We hadden deze kamer geboekt omdat daar een koelkastje aanwezig is. Over de kamer hebben wel een aantal aanbevelingen:
- de gordijnen laten erg veel licht door, waardoor wij niet goed sliepen. s Avonds brandt automatisch de balkonlamp en s morgens schijnt de zon naar binnen. Dus extra verduistering is eigenlijk een must!
- Er ontbreken haakjes bij de kitchenette om de hand- en theedoeken te kunnen ophangen. Nu moesten deze steeds over de stoelen gehangen worden.
- het meubilair zowel binnen als buiten is oubollig en aan vervanging toe
- de bedden zijn erg smal. Het is fijn dat er losse bedden staan en geen 2-persoonbedden, maar een 1-persoonsbed mag toch wel minimaal 90 cm breed zijn. Ruimte genoeg op de kamer!
Verder was het functioneren van de lift niet echt prettig. Deze maakte heel veel lawaai als hij bij de 2e etage aankwam. De 1e keer schrokken wij enorm hiervan. Volgens de receptie was de lift kortgeleden gecontroleerd en was het ongemak bekend, maar wij vinden dit niet kunnen bij gebruik door gasten.

Ondanks onze aanbevelingen, hebben wij een heerlijk verblijf gehad in dit hotel en zullen in de toekomst zeker een keer terugkomen!

Anoniem23 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Eetgelegenheden

Paul Kinsoen22 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Jan van Toor22 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Eetgelegenheden

Ashley De Lang21 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

We vonden het wel een beetje jammer dat er weinig faciliteiten waren dat is er vaak wel op andere roompot parken, & we hadden een beetje last van de poolse buren om ons heen maar wij hebben genoten van dit weekend, het park is prachtig je hebt het idee alsof je even op een andere wereld bent.

Sylvia van Velden21 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Eetgelegenheden
Supermarkt

De uitstraling, ligging én de vriendelijkheid van de medewerkers waren uitstekend en daar is niets op aan te merken.

Het verblijf daarentegen viel enorm tegen bij binnenkomst.
De (stoffen) kussens van de banken waren vies, er zaten vlekken op en een brandgat van een sigaret maar vooral de vlekken vonden mijn partner en ik eigenlijk onacceptabel en zeer onhygiënisch. Daarnaast zijn er op een bepaald moment waarschijnlijk stopcontacten o.i.d. verplaatst waarbij de oude gaten gewoon zijn blijven zitten, er waren stukken stuc van de wand gevallen, in het verleden heeft er waarschijnlijk een plank aan de wand gehangen die is verwijderd maar de gaten met pluggen waren nog zichtbaar.
Aangezien de overige verblijven waren volgeboekt hebben wij hier genoegen mee genomen maar in alle eerlijkheid vinden wij dit eigenlijk onacceptabel en viel dit ook zeer zeker enorm tegen bij binnenkomst. Dit was, na enige tijd fijne voorpret te hebben gehad, even een flinke domper.

Anoniem21 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Eetgelegenheden

alleen het balkon moet beter schoongemaakt worden veel vogelpoep!!

Anoniem21 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Eetgelegenheden

Vriendelijke ontvangst en bediening

Anoniem21 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Was prima