Reviews

De reviews hieronder hebben betrekking op zowel Vakantiepark Cape Helius als ook op Beachhotel Cape Helius.

Cape Helius scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 2.442 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt

Anoniem06 Aug 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Ligging en uitzicht prima. Park goed ervaren .

Anoniem06 Aug 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Eetgelegenheden

Waren zeer tevreden alleen jammer dat onze kamer geen koelkast had. Vooral met dit warme weer

Anoniem06 Aug 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Eetgelegenheden

Anoniem05 Aug 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid

Algehele beoordeling is een 8!
Verbeterpunten is de menukaart, deze mag uitgebreider, qua lunchgerechten. De bediening is vriendelijk, maar het gaat allemaal niet heel snel. Ook komen ze te weinig vragen of alles naar wens is.

Iets meer animatie of een grotere speeltuin voor jongere kinderen zou een aanwinst zijn.

Anoniem04 Aug 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid

Geweldig vriendelijk personeel, heel gemoedelijk, vriendelijk en meedenken.. Chapeau voor de medewerkers, wat een service en geweldige kamer..

Anoniem04 Aug 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen

Chantal04 Aug 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Eetgelegenheden

Het was een prima hotel, vooral met een mooie ligging. Je kan er echt even tot rust komen. Maar erg jammer dat je niet zelf de airco kan regelen, er was wel een centrale airco, maar die ging s avonds uit en s morgens weer aan, maar het was s nachts echt wel warm en benauwd op de kamer. En in de horeca was het erg jammer dat je soms heel erg lang op je drinken of eten moest wachten, maar we hadden het idee dat dat door 1 serveerster kwam.
En het zou fijn zijn dat bij toekomstige verbouwingen kamers komen met alleen een douche, dan is het voor ouderen en mindervaliden ook makkelijker om te douchen. Dus mocht dat in de toekomst zo zijn, dan komen wij zeker graag nog een keer terug.

Toos Veldhoen03 Aug 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Eetgelegenheden

Vriendelijk personeel, mooie ligging fijn dicht bij het strand

Wilco Bleeker03 Aug 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Eetgelegenheden
Supermarkt

Anoniem02 Aug 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Keurige ruime huizen, lekker strand erbij