Reviews

De reviews hieronder hebben betrekking op zowel Vakantiepark Cape Helius als ook op Beachhotel Cape Helius.

Cape Helius scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 2.011 beoordelingen

Aanbevelen
Accommodatie
Algehele verblijf
Animatie
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt

Alida van Kampen19 Aug 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Eetgelegenheden
Supermarkt
Schoonmaak

Was niet schoon.

Jacobus Muller19 Aug 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Eetgelegenheden
Supermarkt
Schoonmaak

Mooie accommodatie op een perfecte locatie

Sanne Glashouwer18 Aug 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Het zag er allemaal netjes en gezellig uit. Goed eten en mooie locatie. Je zit direct aan het strand. Toevallig waren wij er met de vestingdagen dit is makkelijk op loopafstand en super leuk!

Alie Driessen18 Aug 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Eetgelegenheden
Schoonmaak

Mooie ruime en schone kamers

Martin Maas17 Aug 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Schoonmaak

Anoniem16 Aug 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Gezellig en rustig park.

Robert Coens16 Aug 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Eetgelegenheden
Supermarkt
Schoonmaak

Piet Burger15 Aug 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Schoonmaak

wij haden een kamer aan de voorkant.mooie kamer maar wel druk voor de deur en herrie van auto s .volgende keer kamer met zeezicht.verder alles perfect

Anoniem15 Aug 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Accommodatie
Schoonmaak

Het zijn fijne ruime en lichte kamers die goed schoon zijn. Helaas deden twee van de drie staande lampen het niet. De vitrage viel bij het openen van het raam meteen naar beneden.
De matrassen zijn wel erg door gelegen. Een van de hoodkussens stonk zo erg dat we die weg hebben moeten leggen. Bij inleveren van de key card stonden we tien minuten te wachten, er liep allerlei personeel voorbij, maar niemand stond ons te woord, waarna we de key card maar op de balie hebben achter gelaten.

Voor deze prijs zijn bovengenoemde punten we teleurstellend.

Anoniem14 Aug 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Goede schone accommodatie. Lief personeel en een goed verzorgd ontbijt.