Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De reviews hieronder hebben betrekking op zowel Vakantiepark Cape Helius als ook op Beachhotel Cape Helius.

rating-pie

Cape Helius scoort gemiddeld een 8,8

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 539 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.7
  • Gastvrijheid
    8.8
  • Kindvriendelijkheid
    7.8
  • Onderhoud
    7.9
  • Schoonmaak
    8
  • Service point
    8.7
  • Vakantieverblijf
    8.5

Bekijk 539 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 april 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    5
  • Onderhoud
    5
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 april 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 09 april 2024

Prima voorziening

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Astrid Van halm Braam
Datum: 08 april 2024

Helemaal top ..schoon netjes ..mooi ....topp👍👍👍

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Kevin Van Leeuwen
Datum: 07 april 2024

Alles was perfect, echt een aanrader

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 07 april 2024
  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Barbara Van de Geer
Datum: 05 april 2024

Mooi, netjes, modern en gezellig

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 03 april 2024

Super ontvangst, kei leuk hotel.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 03 april 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
rating-pie
Naam: Hielke, Hankook Tire Netherlands
Datum: 27 maart 2024

Slecht één nachtgeslapen met Europese collegas als onderdeel van een zakelijke afspraak in de regio.

Ik heb de sfeer ervaren alsof ik met familie op vakantie was. Laagdrempelig, vriendelijk personeel, fijne locatie en ruime schone kamers.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.