Weekendje weg Zuid-Holland

Lekker een weekendje weg in Zuid-Holland en genieten van alles wat deze heerlijke plek u te bieden heeft. Zeker bij een verblijf in het Beachhotel Cape Helius is dat nogal wat. Het fraaie hotel ligt direct naast een strand en een jachthaven en het Noordzeestrand ligt ook op korte afstand. De oude vestingstadjes kunt u in de directe omgeving vinden, net zoals een schitterende natuur en bruisende steden. Eigenlijk heeft deze locatie zoveel verassingen in petto dat u tijdens een weekend weg in Zuid-Holland waarschijnlijk tijd te kort komt. Het voordeel van deze locatie is dat u er ook voor kunt kiezen om gewoon helemaal niets te doen en lekker helemaal tot rust te komen. Ook dan is dit hotel een perfecte keuze voor een weekend weg in Zuid-Holland.

  • Zakelijk
  • 53 kamers
  • Gratis WiFi
  • Rustig gelegen
  • Aan het strand

Een kort of een lang weekend weg in Zuid-Holland

In het Beachhotel Cape Helius kunt iedere dag van de week uw vakantie of zakenreis beginnen. Ook de vertrekdag mag iedere dag van de week zijn. Hierdoor bent u flexibel in het samenstellen van de duur van uw verblijf. Een weekendje weg in Zuid-Holland kan dus van donderdag tot maandag zijn, maar eigenlijk ook van vrijdag tot dinsdag of een andere samenstelling. De hotelkamers zijn sfeervol en comfortabel ingericht en geschikt voor maximaal 2-4 personen. Er zijn verschillende typen hotelkamers en suites maar ze hebben allemaal gratis wifi, een televisie, koffie- en theefaciliteiten. Er zijn ook speciale kamers voor mindervaliden. Sommige hotelkamers hebben een balkon en sommige kamers hebben een schitterend uitzicht op het water of beide. Het hotel ligt naast een strandje met een leuk speelschip voor de kinderen en de jachthaven.

Een hotel én een vakantiepark in een prachtige omgeving

Bij het Beachhotel Cape Helius ligt ook het gelijknamige vakantiepark. Het hotel ligt bij de ingang van dit park. Het voordeel hiervan is dat u ook gebruik kunt maken van de faciliteiten van het park. Ook hier zijn wat speeltuintjes te vinden en er is bijvoorbeeld een minimarkt. Het hotel heeft een restaurant maar er is ook een eetcafé en een bar en u kunt hier een potje poolbiljart spelen. Dan is er nog het vakantiedialysecentrum voor de mensen die dit nodig hebben. Ook kunt u bij Cape Helius (elektrische) fietsen huren. De omgeving van het hotel is namelijk ideaal voor wandelingen en fietstochten.

Een oude vestingstad of een bruisende metropool

De badplaats Rockanje aan de Noordzeekust ligt op 15 tot 20 minuten met de auto, maar ook Hellevoetsluis heeft heerlijke schone en veilige stranden. Hellevoetsluis is sowieso een sfeervol stadje met zijn historische centrum. Dit oude vestingstadje ligt dichtbij het hotel, u kunt de oude vesting zelfs vanuit het hotel zien. Maar ook Brielle is een pittoreske vestingstad. Hier kunt u prachtige stadswandelingen maken, over de markt struinen of een terrasje pakken. Als het gaat om de grotere steden in de directe omgeving is Rotterdam natuurlijk wel een aanrader. Hier kunt u de Euromast bezoeken, een ritje met de Rotterdamtram maken, lekker winkelen in de bekende Koopgoot of een van de vele musea bezoeken. Een klein half uurtje rijden en u bent in deze bruisende stad aan de Maas.