Vakantie Zuid-Holland

Zuid-Holland vakanties kenmerken zich vaak door drukke steden en weinig ruimte en rust. Maar het kan ook heel anders! Het meest zuidelijke stuk van het vaste land is ook wel bekend als Voorne-Putten. Dit gebied kent gezellige steden, knusse dorpjes en bovenal veel prachtige natuur. Te midden van dit alles is Beach Hotel Cape Helius gelegen. De ligging aan het Haringvliet en korte reisafstand naar de Rotterdamse Maasvlakte maakt het tot een gebied vol mogelijkheden voor een vakantie Zuid-Holland.

Omliggende steden en dorpen

Zuid-Holland kent vele grote steden: Rotterdam, Den Haag en Dordrecht zullen u vast niet onbekend klinken. Maar er zijn ook veel minder bekende steden die zeker een bezoekje waard zijn. Hellevoetsluis is een van die steden. De oude Vestingstad heeft prachtige historische gebouwen, vele musea en prachtige jachthavens. De ligging aan het Haringvliet maakt het tot een waar paradijs voor watersportliefhebbers op vakantie in Zuid-Holland. Vanuit Hellevoetsluis bent u zo in Rotterdam, en kunt u toch genieten van de eindeloze mogelijkheden van deze grote havenstad.

Vakantie Zuid-Holland: Activiteiten

Talloze mogelijkheden zijn er wanneer het op activiteiten en dagjes uit aankomt. Diverse watersporten zijn aan de kust van Zuid-Holland prima uit te voeren: zeilen, surfen, kiten. Ook strandsurfen, het zogenaamde blokarten wordt veel gedaan tijdens een vakantie Zuid-Holland. De grote steden lenen zich prima om een dag te gaan winkelen en de aanwezigheid van vele musea maakt het tot een culturele dag uit. Daarnaast zijn er vele thema- en attractieparken in Zuid-Holland waar u zich een hele dag kunt vermaken. Vakanties Zuid-Holland betekenen bij mooi weer ook een heerlijke dag aan de kust. De provincie heeft vele kilometers met prachtige stranden.

Hotel vakantie Zuid-Holland

Wilt u tijdens uw Zuid-Holland vakantie onbezorgd genieten in een hotel?

Beach Hotel Cape Helius in Hellevoetsluis is een uitstekende keus:

  • Dichtbij grote steden als Rotterdam;
  • Bij diverse jachthavens;
  • Uitzicht op het Haringvliet;
  • Veel prachtige natuur in de omgeving.

Beach Hotel Cape Helius heeft diverse typen hotelkamers en diverse mogelijkheden. Zo heeft het hotel mindervalidekamers en biedt het zelfs mogelijkheden bij vakantiedialyse. Een onbezorgde vakantie Zuid-Holland is voor iedereen mogelijk!