Hotel Zuid-Holland

Zoekt u een hotel in Zuid-Holland waar u naar buiten loopt en dan gelijk aan het strand bent en bij de jachthaven? Of een plek waar u kunt genieten van de rust en ruimte maar ook van cultuur en gezelligheid? Een plek die een maritieme sfeer uitstraalt en waar u van alle gemakken bent voorzien en die ook nog eens een centrale ligging heeft voor het maken van leuke uitstapjes? Dan kunnen we het Beachhotel Cape Helius zeker aanraden. Dit fraaie hotel heeft niet alleen een ideale ligging voor de strandliefhebber en de watersporter maar ook voor iedere vakantieganger die andere interesses heeft. Zelfs voor een zakelijke trip is dit hotel ideaal. Het hele hotel ademt een maritieme sfeer uit die uitstekend past bij de omgeving van het Beachhotel.

  • Zakelijk
  • 53 kamers
  • Gratis WiFi
  • Rustig gelegen
  • Aan het strand

Flexibele aankomst- en vertrekmogelijkheden

Hotels in Zuid-Holland hebben het voordeel dat de kust altijd op korte afstand ligt, zo ook bij het Beachhotel Cape Helius. Het hotel ligt naast een strandje en de jachthaven en sommige kamers hebben dan ook een prachtig zeezicht. In het hotel zijn verschillende typen kamers en suites voor 2 tot 4 personen. Er zijn ook kamers met een balkon of kamers voor mindervaliden. Ze hebben allemaal standaard gratis wifi, een televisie, koffie- en theefaciliteiten. Het hotel heeft een bar en restaurant. Bij de receptie kunt u een lunchpakket of vertrekkersontbijt aanvragen. De receptie is 24 uur per dag geopend. Een andere groot voordeel is dat de aankomst en het vertrek 7 dagen per week mogelijk is. U bepaalt dus zelf op welke dag u aan wilt komen in uw hotel in Zuid-Holland en op welke dag u wilt vertrekken. Dit is mede een van de redenen waardoor het hotel ook zeker geschikt is voor een zakenreis.

Geniet van de vakantiesfeer

Het Beachhotel Cape Helius staat bij de ingang van het vakantiepark Cape Helius. Ook dit ruim opgezette park ademt een maritieme sfeer uit. De leuke vakantiewoningen creëren een echte vakantiesfeer en natuurlijk draagt het strandje naast het hotel met het leuke speelschip voor de kinderen en de jachthaven hier ook aan bij. Als hotelgast kunt u ook gebruik maken van de faciliteiten van het vakantiepark, waaronder een eetcafé en een bar, de speeltuintjes, een minimarkt en een poolbiljart. Er is ook een vakantiedialysecentrum. Bij Cape Helius kunt u tevens (elektrische) fietsen huren en dat komt mooi uit want er zijn veel mooie wandel- en fietsroutes in deze regio.

Uitstapjes rond de hotels in Zuid-Holland

Het Cape Helius hotel in Zuid-Holland ligt in het sfeervolle plaatsje Hellevoetsluis. Dit is een oud vestingstadje en u kunt de oude vesting al zien vanaf het hotel. Hellevoetsluis ligt op slechts een half uurtje rijden van Rotterdam en hier valt natuurlijk helemaal veel te ontdekken. U kunt hier bijvoorbeeld een rondvaart met de Spido maken, de indrukwekkende Markthal bezoeken of lekker winkelen in de bekende Koopgoot. Maar ook een ritje met de Rotterdamtram of een bezoek aan de Diergaarde Blijdorp is leuk. Musea genoeg in Rotterdam. Ga ook eens naar het Openluchtmuseum De Duinhuisjes in Rockanje of het pittoreske vestingstadje Brielle.