Last minute Zuid-Holland

Een last minute aanbieding naar een locatie waar u alle ingrediënten kunt vinden voor een heerlijke vakantie? Dan is een last minute in Zuid-Holland in het Beachhotel Cape Helius een perfecte keuze. Dit hotel ligt op een fantastische plek op het Zuid-Hollandse eiland Voorne-Putten bij het sfeervolle Hellevoetsluis. Ook de oude vestingstadjes Brielle en Middelharnis liggen in de buurt. Het Beachhotel Cape Helius is een perfectie locatie voor een heerlijke strandvakantie en voor de liefhebber van watersporten maar ook voor de zakelijke reiziger. De fijne kamers van hotel bieden veel comfort en sfeer. Rotterdam ligt op korte afstand, net zoals het Noordzeestrand bij Rockanje. Maar als u van het strand, het water en het vaarplezier wilt genieten dan hoeft u eigenlijk alleen maar de deur van het hotel uit te stappen tijdens een last-minute in Zuid-Holland in dit hotel.

  • Zakelijk
  • 53 kamers
  • Gratis WiFi
  • Rustig gelegen
  • Aan het strand

Kies voor uw favoriete last-minutes in Zuid-Holland

Een extra voordeel van het Beachhotel Cape Helius is dat u op iedere dag van de week kunt aankomen of vertrekken. U kunt hierdoor ook zelf de lengte van uw verblijf bepalen. Na drukke werkbesprekingen vindt u het misschien prettig om er nog een dagje aan te plakken om even tot rust te komen en te genieten van de omgeving. Maar ook de duur uw vakantie in Zuid-Holland kunt u zelf bepalen. De maritieme sfeer die bij het hotel heerst en de vele mogelijkheden die u heeft zorgen automatisch dat u het gevoel krijgt dat het nooit lang genoeg is. Het hotel beschikt over 53 kamers die geschikt zijn voor maximaal 2-4 personen. Het hotel heeft een bar en een restaurant en de receptie is 24/7 geopend. Bij de receptie kunt u bijvoorbeeld een lunchpakket of een vertrekkersontbijt aanvragen. De kamers zijn zeer sfeervol ingericht en hebben allemaal gratis wifi.

Geniet van het vakantiegevoel

Als u kiest voor een last minute in Zuid-Holland met een verblijf in het Beachhotel Cape Helius kunt u gebruik maken van de faciliteiten van het hotel maar ook van het gelijknamige vakantiepark. Het hotel ligt namelijk aan de ingang van dit vakantiepark met het strand en het Haringvliet voor de deur. Ook heeft Cape Helius een eigen jachthaven, een minimarkt en diverse speeltuintjes. Er is tevens een vakantiedialysecentrum. Wilt u de omgeving van het hotel gaan verkennen op de fiets maar u heeft geen fietsen meegenomen? Dan kunt u eventueel (elektrische) fietsen huren bij de receptie. Het hele complex ademt een maritieme sfeer uit waardoor u al snel het vakantiegevoel ervaart, zeker met de vele opties voor watersporten en strandplezier.

De mogelijkheden tijdens last minutes in Zuid-Holland

Het Beachhotel Cape Helius ligt op slechts een half uurtje rijden van Rotterdam. Deze havenstad heeft de vakantieganger veel te bieden. Ook hier speelt het water een belangrijke rol bij uitstapjes, zoals een rondvaart met de Spido of een rit met de snelle watertaxi. Natuurlijk is een bezoek aan de Euromast of Diergaarde Blijdorp ook leuk. Hellevoetsluis is een sfeervol stadje en hier vindt u ook het maritieme museum Droogdok Jan Banken maar ook de oude forten en de vuurtoren. Ook de Maasvlakte bevindt zich dichtbij het hotel. Door de ideale ligging kunt u vanuit het hotel zowel de bezienswaardigheden en fraaie natuur in Zuid-Holland als Zeeland ontdekken.