Eten & drinken

  • Bar
  • À la carte
  • Ontbijtbuffet
  • Licht en ruim restaurant

Aan de strandzijde van het hotel bevindt zich ons mooie, lichte en ruime restaurant. In het gehele restaurant zult u genieten van het prachtige uitzicht, over het Haringvliet. Het buitenterras loopt bijna tot aan het strand. Terwijl u geniet van een lekker bakje koffie of een borrel, hoort u de golven en ruikt u de zee. De bar is geïntegreerd in het restaurant en daardoor is de sfeer altijd gezellig. Aan de bar geniet u van een heerlijk drankje voor u aan tafel gaat of smult u van een lekker hapje bij de koffie.

In de ochtend staat er in het restaurant een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar met heerlijke verse producten. De lunch en het diner kunt u à la carte kiezen. Natuurlijk kunt u van te voren alvast bekijken wat er zoal op de menukaart staat.

Wij willen u erop attenderen dat de horeca in de periode van 25 oktober tot 20 december van dinsdag tot en met donderdag beperkt geopend is.

Bekijk de menukaart

Ontdek onze culinaire arrangementen tijdens de kerst!

Wanneer u tijdens de kerstvakantie verblijft in Beachhotel Cape Helius kunt u verschillende culinaire arrangementen bijboeken. Bekijk hier de mogelijkheden en reserveer één of meerdere arrangementen!