Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De reviews hieronder hebben betrekking op zowel Vakantiepark Cape Helius als ook op Beachhotel Cape Helius.

Bekijk 0 reviews

Naam: Irma
Datum: 04 januari 2024

Prima park, fijne medewerkers, mooie locatie.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 04 januari 2024

Heerlijke vakantie omgeving, rustig gelegen, in de buurt van het gezellige centrum

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Tanja Bruineberg
Datum: 04 januari 2024

We hebben een super fijn verblijf gehad en komen zeker nog eens terug.
Ligging was heel mooi, uitstraling was zeer goed.
Gastvrijheid van de medewerkers was super!!!

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Jenny Groeneveld
Datum: 04 januari 2024

Mooie locatie, prachtige ligging. Super mooie kamers, alles goed onderhouden en schoon.
Ontbijt uitgebreid en lekker.
Prijs-kwaliteit verhouding prima.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    9
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 03 januari 2024
  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Mari Koster
Datum: 02 januari 2024

Heeft ons volledig beantwoord t.o.v. locatie, rust en heel vriendelijk personeel ,met dank voor alles !!

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 01 januari 2024

De verwarming en ventilatie maakten veel lawaai. Als je voor de tv zit voel je de NIET warme lucht langs je benen trekken.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 01 januari 2024

Blij verrast, dat er champagne stond met een felicitatie kaart, daar wij net getrouwd zijn.
Erg attent, dankjewel 🍾🥂

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 december 2023

Genoten! Mooi hotel, prachtige ruime hotelkamer. Ligging van het hotel was ook fijn.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
rating-pie
Naam: À.M De Groot
Datum: 29 december 2023

Prettig.
Was alleen jammer dat het niet doorgaan van het kerstdiner en dat het niet van te voren gemeld is.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    7
rating-pie

Per hotelkamer gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per hotelkamer en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.