Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De reviews hieronder hebben betrekking op zowel Vakantiepark Cape Helius als ook op Beachhotel Cape Helius.

Bekijk 0 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 02 februari 2024

Ondanks dat het restaurant en dus ook de ontbijtzaal door een incident niet beschikbaar waren, werd hierop uitstekende service verleend. Ook het ontbijt - op de kamer bezorgd - was méér dan uitstekend. Onze worsteling met het koffiezetapparaat werd snel en kundig gefikst. Positieve uitstraling van een ieder was fantastisch. Nieuwe kamer beviel ontzettend goed.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 januari 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 januari 2024

Fijn en groot vakantieverblijf! We waren heel blij met de sauna. Het enige nadeel vonden wij de torenhoge borg omdat wij een jongerengroep waren. Ik begrijp dat we extra borg moesten betalen, maar dit was buiten proporties. Ook kwam er in de avond van de aankomstdag nog een beveiliger om nog even te checken of we de regels weten. Ik vind dit erg overdreven.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    6
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 januari 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 09 januari 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 januari 2024

Heel mooi park, ligging is perfect en een grote villa voor 5 personen.

Een voetbal of sportveldje zou nog leuk zijn voor grotere kinderen, verder een grote aanrader.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie
Naam: Chander Gayadin
Datum: 08 januari 2024

Een topervaring. We komen weer terug en vraag ik om dezelfde kamer weer.
Ontbijt is goed met uitzicht op het water.
De medewerkers zijn op en top vriendelijk en behulpzaam. Daar word je Happy van.

Al met al: Aan te bevelen dit prk.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
rating-pie
Naam: Benjamin Van Royen
Datum: 06 januari 2024

Zeer aangenaam zoveel voor de kinderen als mama en papa. Gemakkelijk berijkbaar, ruime kamers, en alles is hier kindvriendelijk ingericht. Oo het restaurant.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
rating-pie
Naam: Jochem van den Anker
Datum: 05 januari 2024

Het is een schitterend park. Lekker rustig en mooi aan de jacht haven. Verder is de omgeving mooi en het personeel enorm vriendelijk.De huizen zijn echt prachtig en val alle comfort voorzien.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 05 januari 2024

Geweldig

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
rating-pie

Per hotelkamer gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per hotelkamer en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.