Hotel Zuid-Holland

Wanneer u op vakantie in Zuid-Holland gaat staat u een vakantie te wachten met vele mogelijkheden! Wat staat er bij u op de planning? En heeft u al een keuze gemaakt voor een accommodatie? Er zijn vele hotels Zuid-Holland die u kunt boeken voor uw vakantie. Gelegen aan de kust of juist midden in de stad: er zijn vele opties beschikbaar. Beach Hotel Cape Helius ligt direct aan het Haringvliet bij Hellevoetsluis. Daarmee is de ligging optimaal tussen de schitterende natuur en op korte afstand van diverse leuke steden.

Soorten hotels Zuid-Holland

Hotels zijn er in alle soorten en maten. Zo ook de hotels in Zuid-Holland. Gaat uw voorkeur uit naar een knus familiehotel met een paar kamers of zoekt u een hotel met vele faciliteiten en mogelijkheden? Als zakelijke gast zoekt u wellicht een hotel Zuid-Holland met vergaderfaciliteiten en als watersporter is een ligging bij een strand of jachthaven weer gewenst. Bent u mindervalide of misschien zelfs afhankelijk van zorg, dan is het van belang uw hotel de nodige aanpassingen heeft. Beach Hotel Cape Helius beschikt over diverse typen kamers, waaronder mindervalide kamers. Er is zelfs een vakantiedialysecentrum gevestigd. Daarnaast heeft het hotel ook zakelijke faciliteiten.

Omgeving en activiteiten

Verblijft u in een hotel Zuid-Holland, dan wilt u natuurlijk wel iets van de omgeving zien! Hotels in Zuid-Holland in de groten steden liggen dicht bij musea en attractieparken. Ook is er veel te beleven in de bruisende centrums van de steden. Kiest u voor een van de hotels Zuid-Holland aan de kust dan geniet u van de prachtige natuur en heerlijke stranden. Als watersporter kunt u kiezen uit de vele mogelijkheden: surfen, kiten, duiken of zeilen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wilt u alles combineren? Dan logeert u bij Beach Hotel Cape Helius op de perfecte locatie! Enkele tips voor activiteiten en dagjes uit in Zuid-Holland kunt u hier bekijken.

Hotel Zuid-Holland: Beach Hotel Cape Helius

Gelegen in het Zuidelijkste deel van Zuid-Holland, direct aan het water van het Haringvliet: dat is de locatie van Beach Hotel Cape Helius. De ligging direct aan de jachthaven is uniek voor een hotel Zuid-Holland! Het hotel heeft 53 comfortabele kamers die in maritieme stijl zijn ingericht. Er zijn hotelkamers geschikt voor mindervaliden, en door de samenwerking met het Maasstad Ziekenhuis kunnen ook dialyse patiënt zonder zorgen van vakantie genieten! Aan de strandzijde van het hotel zijn het restaurant en de bar gevestigd. Voor de zakelijke gasten zijn er uitgebreide vergaderfaciliteiten beschikbaar.

De volgende typen hotelkamers zijn beschikbaar:

  • Standaard kamer 2 personen;
  • Standaard kamer 4 personen;
  • Zeezicht kamer 2 personen;
  • Zeezicht kamer 4 personen;
  • Zeezicht suite 4 personen;
  • Standaard mindervalide kamer 4 personen.