Plaats: 
Rotterdam
Land: 
Nederland

Euromast

Bekijk Rotterdam eens vanuit een heel ander perspectief! Vanaf de Euromast geniet u van een adembenemend uitzicht over de stad. De Euromast is met haar 185 meter hoogte het hoogste gebouw van Nederland. Maar de Euromast is meer dan een hoog gebouw! Er is hier genoeg te doen. Op honderd meter hoogte vindt u een uitkijkplatform. Hier voelt u zich even de koning te rijk en geniet u van een prachtige uitzicht over de haven en de stad. Wilt u nog hoger? Dat kan! De Euroscoop is een roterende glazen lift die u naar de top van de Euromast brengt, op 185 meter hoog. Bij helder weer kunt u hier tot wel dertig kilometer ver van het uitzicht genieten.

Ook een hapje eten is mogelijk in de Euromast. In de toren vindt u twee restaurants, waar u voor verscheidene arrangementen kunt kiezen. Brunch, lunch, high tea of diner: alles is mogelijk, en dat terwijl u van een prachtig uitzicht geniet!

De echte waaghalzen kunnen ook gaan abseilen of tokkelen vanaf de Euromast. Bij beide activiteiten begint u op 100 meter hoogte. Tijdens het abseilen daalt u door middel van een touw af naar beneden en tijdens het tokkelen glijdt u met 100 kilometer per uur naar beneden, waarna u na slechts 15 seconden alweer met beide benen op de grond staat. Een echt avontuur, maar let op: hiervoor moet u wel eerst reserveren. Meer informatie over abseilen en tokkelen vindt u op de website van de Euromast.