Hotel Hellevoetsluis

Geniet bij Beach Hotel Cape Heluis

Beach Hotel Cape Helius is gelegen in Vestingstad Hellevoetsluis op een prachtige locatie aan het Haringvliet. De van oudsher maritieme sfeer van Hellevoetsluis is nog helemaal terug te vinden in ons Beach Hotel. Hellevoetsluis biedt een uitstekende mix van cultuur, natuur en winkelmogelijkheden. Cape Helius ligt als één van de weinige hotels van Hellevoetsluis pal aan de jachthaven. Ideaal dus als u tijdens uw verblijf het water op wil.

Als u op zoekt bent naar een hotel Hellevoetsluis met een mooie kamer inclusief goede faciliteiten, bent u bij ons aan het goede adres. De 2- of 4-persoons kamers van ons hotel zijn rijk uitgerust met:

  • Royaal balkon of veranda;
  • Gratis Wi-Fi;
  • Badkamer met ligbad en toilet;
  • Kamers met of zonder zeezicht;
  • Boxspringbedden.

Ons hotel in Hellevoetsluis beschikt dus over veel kamerfaciliteiten om uw verblijf aangenaam te maken. Optioneel kunt ook een kamer boeken voor mindervaliden of een luxe suite. Te midden van de prachtige omgeving komt u dus echt even helemaal tot rust in ons hotel Hellevoetsluis.

Faciliteiten van het hotel

Uw verblijf in ons hotel in Hellevoetsluis krijgt nog iets extra’s door de faciliteiten van het hotel. De jachthaven die aan het hotel ligt is de ideale uitvalsbasis voor bootjesmensen en watersporters. Vanaf de jachthaven bent u binnen een mum van tijd op het Haringvliet dat ligt aan Hellevoetsluis. Hotel Cape Helius beschikt qua horecagelegenheden over een ontbijtshop, bar en restaurant. Er is overal gratis Wi-Fi beschikbaar in ons hotel. Daarnaast kunt u ook een fiets huren bij het hotel om de prachtige omgeving te ontdekken.

Ook de zakelijke gast kan prima terecht in ons hotel. Tegenwoordig gebeurt vergaderen, teambuilding of brainstormen steeds vaker in hotels. Hellevoetsluis is met zijn praktische ligging, dicht bij de Maasvlakte, de ideale uitvalsbasis voor zakelijke doeleinden. Cape Helius beschikt over diverse vergaderfaciliteiten op een inspirerende locatie aan het water, wat uniek is voor een Hellevoetsluis Hotel.

Omgeving hotel Hellevoetsluis

Wilt u tot rust komen in een prachtige en toch rustige omgeving? Kom dan beslist naar Hellevoetsluis. De oude maritieme sfeer is hier nog voelbaar in de oude vestingstad. Dit vindt u terug in oude elementen van de stad en enkele interessante bezienswaardigheden. Geniet daarnaast van de mogelijkheid om het water op te gaan of er mooie wandel- of fietstocht langs te maken. Ook de ligging met vele prettige stranden in de buurt maken uw verblijf bij Beach Hotel Hellevoetsluis tot een heerlijke vakantie. In Hellevoetsluis vindt u ook een leuk winkelcentrum waar u heerlijk kunt shoppen. In de buurt van ons hotel in Hellevoetsluis vindt u prachtige natuur waar u heerlijk kunt fietsen of wandelen. Iets verder rijden ligt de wereldstad Rotterdam, waar u vele bezienswaardigheden en uitgebreide winkelmogelijkheden heeft. Kortom: komt u ook genieten van een vakantie Hellevoetsluis?